Recepty
Filé s Goudou
Přísady
- 100 g rybího filé
- 50 g jablek
- 50 g sýra Gouda
- 10 g oleje
- kmín
- sůl
- koření Vegi-Vegi
Příprava
Filé osolíme, okořeníme kořením Vegi-Vegi, okmínujeme a necháme chvíli odležet. Oloupaná jablka nakrájíme na slabé plátky a Goudu nastrouháme na hrubém struhadle. Filé vložíme do ohnivzdorné mísy, pokapeme olejem, posypeme sýrem a obložíme plátky jablek. Zapečeme v horké troubě. Podáváme s vařenými brambory.
Další informace
- množství: 250 g
- energetická hodnota: 270 kcal
- množství bílkovin: 39 g
- množství tuků: 8 g
- množství sacharidů: 8 g
- množství cholesterolu: 76 mg
Zdroj: Crohnova choroba a ulcerozní kolitida