Recepty
Kapr v alobalu
Přísady
- 150 g kapra
- 3 g hladké mouky
- 1/4 ks vejce
- 5 g strouhanky
- 10 g oleje
- list hlávkového salátu
- citron
- sůl
Příprava
Filé osolíme, okořeníme kořením Vegi-Vegi, okmínujeme a necháme chvíli odležet. Oloupaná jablka nakrájíme na slabé plátky a Goudu nastrouháme na hrubém struhadle. Filé vložíme do ohnivzdorné mísy, pokapeme olejem, posypeme sýrem a obložíme plátky jablek. Zapečeme v horké troubě. Podáváme s vařenými brambory.
Další informace
- množství: 180 g
- energetická hodnota: 298 kcal
- množství bílkovin: 26 g
- množství tuků: 18 g
- množství sacharidů: 7 g
- množství cholesterolu: 214 mg
Zdroj: Crohnova choroba a ulcerozní kolitida